100% conform met het examen

Wie zijn we

Epyc, een spin-off van de K.U. Leuven is een Belgisch e-learning bedrijf. We zijn gespecialiseerd in het maken van e-learning op maat, serious games, quicklearnings en e-learning campagnes.

Epyc werd opgericht in 2001. En we leven en werken volgens onze slogan ‘Leren met goesting’. Het leven is al saai genoeg. Dus als het even kan, mag er eens gelachen worden, en mag het ook wat gewaagde.

Epyc is dé referentie als het gaat om creatieve leeroplossingen.

Alle info over Epyc vind je op onze website. Interesse in een eigen e-learning project? We komen met plezier langs voor een babbel. Dat kost jou een uurtje tijd en een paar koppen koffie.

U vraagt, wij draaien!

Het grootste deel van ons werk bestaat uit maatwerk in opdracht van bedrijven, overheden en organisaties. En onze focus ligt daarbij steevast op het eindproduct. Hoe kunnen we van een project de best mogelijke e-learning maken? Hoe zou ik zelf graag een onderwerp leren? En waarvoor ga ik graag zelf even aan de computer of op mijn smartphone zitten?

Spelenderwijs

Als kleuter hebben we allemaal vooral geleerd door te spelen. Maar onderweg, tijdens het opgroeien en volwassen worden, is dat spelen verloren geraakt. Jammer hé! Daarom ben je bij ons aan het goeie adres voor een leuke serious game. Dat kan, maar hoeft niet met alle toeters en bellen te zijn. Leren door te spelen. Als dat geen ‘leren met goesting’ is!

En VCA dan?

Dat is een beetje historisch gegroeid. Een 10-tal jaar geleden maakte Epyc deel uit van een internationale groep bedrijven en ondernemingen die samen een meertalige veiligheidsopleiding hebben in mekaar gebokst. Dat was onder de noemer ‘Safestart’. Door steeds wijzigende wetgeving, technologische ontwikkelingen en een andere organisatie van de VCA examens, hebben we beslist om deze cursus in eigen beheer van nul opnieuw te ontwikkelen. Speciaal voor jou. Graag gedaan!